fredag 24. august 2012

pai

som lovt har jeg endelig fått (presset inn) tid til å lage skikkelig Mat! god Mat! pai Mat! rotfruktpai, nærmere bestemt. paien tok en god stund å lage, men det er jo bare gøy. alt som har med Mat å gjøre er gøy. pluss at Matlagning gir meg etterlengtet tid til utkobling og ro. i tillegg hadde jeg med meg en av mine hybelinner ned på kjøkkenet, som gjorde matlagningen enda koseligere. min kopp med te.

her er i alle fall rotfruktpaien:

guffe av kesam, løk (på eget initiativ), krydder og egg som paifyll

flau bekjennelse: koker mine første gulrøtter!

paiskallet er forstekt, fylt med de kokte (<3) gulrøttene og litt leftovers-mais.

i tillegg kokt kålrot og 3 skiver kokt kylligfilet (påleggsskiver)

guffen oppi! 

ut av stekeovn, og vips så har du superlicious middag og lunsj til minst 6 dager. billig og praktisk. og superlicious da.

1 kommentar: