dette høres kanskje ikke så godt ut, men det var det! stek 1 løk gyllen først. deretter slenger du oppi et par gulrøtter, kålrot og minimajs (var det jeg hadde i kjøleskapet). la de gjerne ligge litt lengre i litt vann, så de får en litt mykere konsistens. om ikke, er de like gode al dente.
så tar du 1,5 ss mel og 3 dl melk oppi. pluss en boks tunfisk. og salt og pepper og dill! (som jeg ikke hadde..)
sleng den kokte fullkornspastaen oppi and stirrrrrr
alternativ tallerken (sparer oppvask med matbokstallerken) med spaghetti à la tunfisk! og selvfølgelig med salat ved siden av.
og jommen ble det ikke middag nok til enda en dag. forsovet byttet ut noen av grønnsakene med brokkoli, mer løk og mais. denne gangen servert på luksustallerken. jeg må ha litt estetikk oppi alt det praktiske.
nå spiser jeg brunost og cheerios.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar