søndag 26. august 2012

solsikke- og gresskarkjernebrød

det er aldri noen unnskyldning for å ikke lage god Mat. det handler bare om prioriteringer. du får til det meste du vil bare du prioriterer. og jeg prioriterer god Mat. selv om det er ekstremt mye opplegg med fadderuke, studiestart, nye venner, nytt budsjett, ny by og nye regler å forholde seg til, prøver jeg å prioritere Matlagning. terapi, ro. også smaker det jo godt da.






solsikke/gresskarkjernebrød fra oppskrift i bladet Kamille. kjempegodt! smaker skikkelig hjemmelaga, massivt og sunt. det består av én pk gjør, 350 g fullkornshvetemel, 150 g hvetemel, 3 dl lunkent vann, 1 dl gresskarkjener, 1 dl solsikkekjerner og salt. også må man pynte det nystekte brødet med fint pålegg som har tomat- og sylteagurkøyne.

2 kommentarer:

  1. WOW, dette så veldig godt ut!! Så morsomt, Embla, at du skriver blogg om maten din! Her kommer jeg til å gå inn for å få noen gode idèer i hverdagen... :)Klem fra tante Hanne

    SvarSlett
  2. Brødet ser veldig godt ut, og filosofien er bra, nå har jeg ingen gode grunner til ikke å bake det brødet jeg kjøpte ingredienser til for noen dager siden..

    Onkel Epsen

    SvarSlett